Fordítóiroda Cegléd

2700 Cegléd, Kossuth tér 4. Tel.: 06-20/9837-225, 06-53/321-300

Irodánk 1999. óta foglalkozik szakfordítással, tolmácsolással. Kezdetben német-magyar nyelvpárban dolgoztunk, de az évek alatt összeállt szakembergárdánknak köszönhetően ma már minden európai nyelven, valamint héber, arab, kínai és egyéb nyelveken is vállalunk fordítási-, tolmácsolási munkákat.

Rövid határidővel vállaljuk általános-, jogi-, orvosi-, műszaki szövegek, gépkönyvek, személyes okmányok, iskolai bizonyítványok, erkölcsi bizonyítványok, külföldi számlák, forgalmi engedélyek, típusengedélyek, műbizonylatok, tanúsítványok, egyéb gépjármű papírok, valamint meghatalmazások, szerződések, cégkivonatok, adóigazolások és még sok más egyéb jellegű szövegek fordítását.

A fordítandó anyagok érkezhetnek hozzánk irodánk személyes felkeresésével, vagy e-mailen, illetve postai úton; akár papíron, akár elektronikus formában.

A korszerű technológia és -nyelvhasználat mellett nagy hangsúlyt helyezünk a tradicionális megbízhatóságra, a határidők pontos betartására, a korrekt, átlátható pénzügyi elszámolásra és az ügyvitel során birtokunkba került üzleti- és személyes adatok szigorúan bizalmas, a vonatkozó adatvédelmi előírásoknak megfelelő kezelésére.

Napról napra elkötelezettek vagyunk, hogy igényes munkával, magas színvonalú szolgáltatásokkal segítsük ügyfeleinket a nyelvi akadályok leküzdésében, az egyre táguló világ többnyelvű kommunikációjának a segítésével.